Barfeesten

De barfeesten zijn een festival georganiseerd door de leiding van Scouts en Gidsen Baden-Powell Eeklo. Op dit evenement wordt de muziek verzorgd door de beste live bands uit de buurt, zonder zich echt toe te spitsen op één specifiek genre staat het organiserend team open voor elke band die sfeer maakt en/of een sterk optreden brengt.  De eerste editie die doorging op 4 april 2015 kon al direct op veel lovende commentaar rekenen van zowel festivalgangers, artiesten als de lokale media. Op deze eerste editie speelden de lokale bands “The Landlords”, “Novis”, “Leopard Skull” en “Glorious Bastards”.

Bij dit festival wordt vooral veel aandacht geschonken aan de gezellige en aangename sfeer en aan het concept “wat je zelf doet doe je beter”. Zo werden zowel het podium, de bar als de ingang zelf gesjord wat zowel de gezellige sfeer positief beïnvloedde als het scouteske thema extra in de verf zette.

Barfeesten 2015

• foto's